Förmedla bilen

Överlåt det krångliga till oss!

Att sälja sin bil är vädligt tidskrävande och besvärligt. Vi på Parkbil ser därför till att hjälpa dig med försäljing av ditt fordon.

Detta är en vädligt enkelt procces och har under senaste tiden fått mer personer i säljtankar att välja denna procces. När du väl har bestämmt dig för en förmedling ser vi till att börja med en värdering av ditt fordon.

Värderingen utförs utav en av våra värderingsmän och ser till att värdera ditt fordon på ett korrekt och rättvist sätt. Värderingsmannen utför en större kontroll på dess skick och prestanda för att kunna faställa en så nogrann värdering som möjligt, detta görs helhjärtat och är lika anstängt som om det våre en av våra egna fordon.

Efter en överrenskommelse ser vi till att putsa upp bilen med en nogrann tvätt, skulle det behövas en lite mer avancerad rekonditionering ser vi till att förmedla detta till dig. Därefter ser vi till att fotografera ditt fordon på ett proffsigt för att slutligen utannonsera ditt fordon. Vi kan med glädje säga att vi är en av markandens billiagste aktörer när det kommer till Förmedling av ditt fordon.

Låter detta intressant? Kontakta oss!